✓ Dag-til-dag levering ​

✓ Levering i hele Danmark

✓ Stort udvalg af blomster

Blomsterbuket til den kræsne type

I Kræsen forstår jeg, at designe en blomsterbuket efter din smag. Her går jeg ikke på kompromis med hverken individuel smag eller kvalitet – og derfor skal du blive ved med at være kræsen. Min butik er en selvejende blomsterhandel, der dækker både Haarby, Faaborg og Assens. Butikken ligger på en servicestation, og jeg kan jo derfor tilbyde mine kunder en udvidet åbningstid, hvor der er mulighed for at handle mellem kl. 6-22.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du også finde en blomsterbuket online. Der kan du også se priser på buketter, samt få bragt dugfriske blomster efter egen smag ud til dit hjem, eller direkte til festen, konfirmationen, brylluppet eller begravelsen. ​

Flot blomsterbuket til enhver smag

For at være parat med passende blomster til alle anledninger og imødegå mine kunders unikke smag og behov, går jeg hos Kræsen aldrig på kompromis.  

Jeg vælger derfor kun leverandører, som jeg har fuld tillid til altid leverer frisk og holdbar kvalitet, som jeg selv ønsker at have stående i min egen stue.​

Jeg tilbyder også anderledes buketter til den nysgerrige kunde, der ønsker en helt unik blomsterbuket, der skiller sig ud og forskønner både hjemmet og anledningen. Disse buketter er der kræset lige så meget om som alle vores andre buketter - og kvaliteten er naturligvis blandt de bedste på markedet. 

Kontakt mig for at bestille din buket

Hvis du ønsker en blomsterbuket pris eller måske lidt lækkerier til kæresten, så kom forbi butikken. Jeg tilbyder desuden også blomsterudbringning og blomster-levering.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via telefon 22 89 01 15 eller på e-mail kh@kraesenbykarina.dk​​. Jeg glæder mig til at imødegå netop din smag.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

Kræsen by Karina Hummel

Akkerupvej 1
5683 Haarby

CVR: 29283842

Åbningstider

Mandag & tirsdag kl 8 til 14
Fredag kl 8 - 15

Tlf.: 22 89 01 15
E-mail: kh@kraesenbykarina.dk

facebook-whiteinstagram_round