✓ Dag-til-dag levering ​

✓ Levering i hele Danmark

✓ Stort udvalg af blomster

Blomster til begravelse laves med omhu

​Skal du bruge blomster til begravelse? Når en, vi holder af, går bort, er der mange praktiske gøremål at se til – jeg kan tage ansvar for smukke og passende begravelsesblomster med hurtig levering, så du kan koncentrere dig om at være sammen med dine nærmeste.

Jeg leverer alt inden for blomster til begravelse og står altid klar til at vejlede dig med at vælge de helt rette blomster til det sidste farvel.

Kræsen er leveringsdygtige i:

  • Bårebuketter
  • Dekorationer
  • Kranse
  • Kistepynt

​Jeg kan levere dekorationer, kranse og andre typer blomster til begravelse med bånd og mærkat med en personlig hilsen – du kan selv vælge, hvad der skal stå i den hilsen, eller jeg kan hjælpe dig med at udforme den.

Dag-til-dag levering på blomster til begravelse

Men hvilke blomster til begravelse skal jeg vælge? Der er et væld af muligheder, og jeg hjælper dig gerne med at finde den rette sammensætning. Hos Kræsen har jeg mulighed for at levere hurtigt og pålideligt, da butikken har egen båndmaskine – derfor skal jeg blot have besked senest dagen inden begravelsen, for jeg kan levere eller sende blomsterne.

Du har også mulighed for at bestille blomster til begravelser gennem min butik, og så tager jeg ansvaret for at sende dem videre gennem min samarbejdspartner Euroflorist til selve begravelsen. Det eneste, jeg skal vide, er, hvor og hvornår begravelsen finder sted samt kende dine ønsker.

Bestil begravelsesbuket eller krans til begravelse

Kontakt mig senest dagen før begravelsen for at bestille blomster til begravelse.

Du kan ringe på telefon 22 89 01 15 eller e-mail kh@kraesenbykarina.dk for at få en pris og en pålidelig aftale - så klarer jeg resten. 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook

Kræsen by Karina Hummel

Akkerupvej 1
5683 Haarby

CVR: 29283842

Åbningstider

Mandag & tirsdag kl 8 til 14
Fredag kl 8 - 15

Tlf.: 22 89 01 15
E-mail: kh@kraesenbykarina.dk

facebook-whiteinstagram_round